
Miltus samaisi ar sāli, cukuru, raugu, pievieno ūdeni un eļļu, sajauc, viegli pārkaisi ar rudzu miltiem un atstāj apmēram stundu pusotru, lai rūgst. Mīklai jābūt maigai, tāpēc to nevajag ilgi, daudz un spēcīgi mīcīt, drīzāk maisīt nekā spaidīt. Mīkstumu un maigumu dos olīveļļa.
Pirms liec mīklu uz cepamplāts, pamatīgi ieeļļo rokas – būs vieglāk to izņemt no bļodas, un arī pie rokām tā nelips. Liec mīklu uz plāts, izlīdzini, iebaksti ķiršu tomātiņus, uzliec rozmarīna zariņus. Atstāj vēl 15 minūtes, lai pirms cepšanas mīkla uzrūgst. Tad liec līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī un cep aptuveni pusstundu. Kad izņem no krāsns, ļauj, lai mazliet atpūšas.