
Sviestu sajauc ar olu un sāli. Pievieno miltus un ātri samīci mīklu. Nepārmīci, citādi groziņi nebūs trausli.
Mīklu ietin pārtikas plēvē un uz 20 minūtēm ieliec saldētavā.
Liec mīklu groziņu formiņās, rūpīgi piespiežot pie malām un apakšas. Sadursti ar dakšiņu. Cep 180 grādos, kamēr zeltaini brūni.
Atdzesē un izņem no formiņām.
Kamēr groziņu mīkla ir ledusskapī, liec vārīties kartupeļus un burkānu ar visu mizu. Vāri sālsūdenī, līdz mīksti. Izvāri arī olu. Kamēr groziņi dziest, atdzesē arī kartupeļus, burkānus un olu. Nomizo dārzeņus un ābolu.
Kartupeļus, burkānus, ābolu, gurķus un desu sagriez nelielos kubiņos. Olu nolobi un sarīvē.
Liec visas sastāvdaļas bļodā, pieber zaļos zirnīšus.
Pagatavo mērci: trauciņā sajauc krējumu ar majonēzi, sinepēm, mārrutkiem, sāli un melnajiem pipariem.
Pievieno mērci pārējām rasola sastāvdaļām un samaisi.
Neilgi pirms pasniegšanas pildi rasolu atdzisušajos groziņos, dekorē ar zaļumiem.