Kraukšķīga bekona uzkoda
foto: Shutterstock
Kraukšķīga bekona uzkoda
Uzkodas
2025. gada 27. septembrī, 10:00

Kraukšķīga bekona uzkoda

Šīs kraukšķīgās, nedaudz sāļās, nedaudz saldenās un pikantās bekona šķēles ir ideāla uzkoda pie alus glāzes.

Pagatavošana

30 min
1

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 150 grādiem. Sagatavo cepešpannu. Dziļākā cepešpannā ieklāj cepamo papīru un ievieto restes.

2

Nelielā bļodā sajauc kopā alu, bbq mērci un čili mērci.

3

Ar šo maisījumu apsmērē bekona šķēles un liek uz restēm. Cep 10-15 minūtes, tad bekonu apgriež otrādi, apsmērē vēlreiz ar mērci un cep vēl 10-15 min.

4

Tad bekonu uz restēm atdzesē. Pasniedz kā uzkodu pie medalus vai cita alus.