foto: Shutterstock
Tadžīnas receptes
2022. gada 26. februārī, 12:00

Tadžīna ar vistu un burkāniem

0

Tadžina ir trauks, kuru ērti paņemt līdzi izbraucienā pie dabas krūts un iekurot nelielu ugunskuru pagatavot garšīgu maltīti sev un draugiem. Piedāvājam vienu tradicionālu tadžīnas recepti.

Pagatavošana

60 min4 porcijas
1

Tadžīnas apakšā uzkarsēt eļļu un apcept tajā vistas šķiņķīšus līdz tie kļūst zeltaini. Pievienot smalki sagrieztu sīpolu un rīvētu ingvera sakni un cept visu vēl 3-4 min. Pievienot 1 gl. ūdens, medu, kurkumu, sagrieztus burkānus un sāli pēc garšas. Apsegt ar vāku un gatavot uz lēnas uguns apm. 45 min.

2

Gatavu tadžīnu pasniedz ar vārītiem rīsiem vai kuskusu.