foto: Shutterstock
Saldumi
2019. gada 21. martā, 11:56

Mājās gatavotas šokolādes-riekstu konfektes ar kvasu

Kvass ir ne tikai lielisks dzēriens cīņā ar slāpēm, bet arī nozīmīga sastāvdaļa konditorejas produktu gatavošanā. Šoreiz padalīsimies ar vienreizēji garšīgu konfekšu pagatavošanas recepti. Iepriecini sevi un citus!

Pagatavošana

20 min30 porcijas
1

Cepumus un riekstus sasmalcina. 200g cepumu sajauc ar riekstiem, kakao pulveri un kvasu.

2

Atlikušos 50g sasmalcinātu cepumu izber šķīvī. No cepumu masas veido bumbiņas valrieksta lielumā, apvārta tos cepumu drupačās un līdz pasniegšanai novieto ledusskapī.

3

Pasniedz ar kvasu vai kafiju.