Dārzeņus kārtīgi nomazgāt. Burkānu notīrīt un
sagriezt tievās garās strēmelēs, lai līdzinās
spageti.
Tāpat sagriezt cukini. Dārzeņus ielikt bļodā un pārkaisīt ar sāli, atstāt uz 10 min. Lieko
šķidrumu notecināt.
Ķiploku smalki sakapā. Pannā uzkarsē eļļu un ātri apcep tajā ķiplokus, Pievieno dārzeņu spageti, pārlej ar ūdeni un
sautē minūtes 10 līdz dārzeņi ir gatavi.
Ja bērnam garšo paprika, tad arī to var sagriezt plānās strēmelītēs un pievienot pārejiem dārzeņiem.
Malto vistas gaļu sajauc ar pienu vai saldo krējumu, olu, mannu, sāli un kārtīgi samaisa. No gatavas masas ar mitrām rokām veido nelielas bumbiņas. Pannā uzkarsē eļļu un apcep bumbiņas no visām pusēm līdz zeltītai garoziņai.
Uz šķīvja sakārto spageti, apkārt sakārto bumbiņās un pa vidu uzlikt mazu trauciņu ar tomātu mērci, lai bērns varētu tur mērcēt bumbiņas.
Recepte iesūtīta recepšu konkursa ietvaros. Receptes idejas autors Laila no Jūrmalas