
Lielā katlā uzvāri ūdeni. Citronu pārgriez uz pusēm. No vienas pusītes izspied sulu un pielej ūdenim. Bagātīgi pieber sāli. Atlikušo pusīti sagriez daiviņās.
Selerijas nomizo un sagriez 1 cm biezās šķēlēs, pēc tam palielos gabalos. Ber stipri vārošā ūdenī un vāri 4–5 minūtes. Nokās, strauji atdzesē aukstā ūdenī, izliec uz papīra dvieļa un nosusini.
Miltus iesijā seklā šķīvī. Dziļā šķīvī sakul olas ar saulespuķu eļļu. Vēl vienā šķīvī ieber rīvmaizi.
Nelielā, bet dziļā pannā sakarsē eļļu cepšanai.
Seleriju gabalus no vienas puses apzied ar sinepēm un viegli apkaisi ar sāli. Vispirms apviļā miltos, pēc tam sakultajā olā, beigās – rīvmaizē.
Pa dažām liec karstajā eļļā un cep 2–4 minūtes no katras puses.
Selerijas izņem no pannas, liec uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa, un pēc tam pasniedz kopā ar citrona daiviņām.