Soup with meat balls and chips, selective focus. Shot for a story on homemade, organic, healthy baby foods.
Puravu noskalo, attīra un sagriež ripiņās. Sīpolus nomizo un sakapā. Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos.
Dārzeņus iebērt katlā, pārliet ar litru ūdens,likt uz uguns. Kad ūdens sāk vārīties, uzlikt vāku un vārīt 20 minūtes.
Kupātiem pārgriezt ādu un izspiest zupā mazas gaļas bumbiņas - frikadelītes. Turpināt vārīt vēl 8 - 10 minūtes.
Kamēr zupa varās, noskalot pētersīļus, smalki sakapāt un pievienot zupai. Piepērt sāli un piparus pēc garšas.
Kad zupa salieta šķīvjos, pievienot krējumu un katrā šķīvī iebērt mazliet kukurūzas čipšu.
Pasniedz siltu.