Risoto ar bietēm.
foto: Shutterstock
Risoto ar bietēm.
Pupas & graudi
2024. gada 7. septembrī, 12:00

Risoto ar bietēm

Risoto - itāļu valodā nozīmē "mazais rīss", īpaši populārs Itālijas ziemeļos. Šoreiz šo ēdienu piedāvājam ar bietēm. Nobaudiet!

Pagatavošana

35 min2 porcijas
1

Katliņā ar biezu dibenu uzkarsē eļļu un apcep tajā smalki sakapātus sīpolus. Pievieno rīsus, apmaisi un cept vēl 2-3 minūtes. Pielej 1 glāzi buljona un sautē, kamēr viss buljons iztavaikos. Pakāpeniski pievienojot buljonu, sautē, kamēr rīsi ir mīksti.

2

Pievieno sieru, sāli un piparus, visu sajauc. Pasniedz, pārkaisot ar bietēm, kas sagrieztas plānās šķēlītēs.