Kāpostu sagriezt plānās strēmelītēs. Pannā uzkarsēt eļļu un uz vidējas uguns cept kāpostus, kamēr kāposti kļūst mīksti. Pārkaisīt ar sāli.
Sviestu izkausēt un atdzesēt, lai var pirkstu ielikt.
Miltus sajaukt ar sauso raugu, pievienot pienu, izkausētu sviestu, sāli, piparus, 4-5 ēd.k. ceptu kāpostu un iejaukt mīklu. Izveidot bumbu, ietīt plēvē un ielikt mīklu ledusskapī uz 2 stundām.
Miklu sadalīt divās daļās. Vienu daļu izrullēt pēc iespējas plānāk, sagriezt 2-3 cm platās strēmelītēs un katrā ietīt pa desiņai. Sakārtot uz cepešpannas.
Otru mīklas daļu sadalīt mazākās bumbiņās. Katru bumbiņu ar plaukstu saplacināt, ielikt kāpostu pildījumu, sastirpināt kopā malas un novietot uz cepešpannas ar savienojuma vietu uz leju. Katru pīrādziņu apsmērēt ar sakultu olu un cept iepriekš uzkarsētā līdz 180 grādiem krāsnī 10-15 minūtes vai kamēr pīrādziņi ir skaisti brūni.
Katru pīrādziņu var pārkaisīt ar rīvētu parmezānu vai sezama sēkliņām.