Visas sastāvdaļas kopā sajaukt un uz 30 min. ielikt ledusskapī.
Gaļu sagriezt ne pārāk lielos gabalos un apcept
no katras puses līdz brūnai krāsai. Ietīt
follijā un atstāt uz 15 min.
Sīpolu smalki sagriezt un uz pannas
apcept.
Gaļu sasmalcināt - var ar gaļas maļamo
mašīnu, var ar nazi sakapāt - kā nu kam ērtāk!
Sajaukt kopā gaļu, sīpolus un sagrieztus
gurķus, sviestu (es iztiku bez), gurķu sulu
(var aizstāt ar buljonu), sāli un piparus.
Tālāk viss kā parasti - veido pīrādziņus un cep līdz paliek brūni
Tālāk viss kā parasti - veido pīrādziņus, apsmērē ar sakultu olu un cep iepriekš uzkarsētā līdz 180 grādiem krāsnī līdz tie paliek zeltaini-brūni.
avots: laperla_foto.livejournal.com