Mīklai ūdeni uzvārīt, miltus izsijāt. Miltos tievā strūkliņa liet karstu ūdeni, visu laiku maisot ar karoti. Pievienot eļļu, Parmezāna sieru un iejaukt elastīgu mīklu. Izveidot lielu bumbu, apsegt ar dvieli un atstāt uz galda uz 30 min uzbriest. Uzkarsēt krāsni līdz 210 grādiem.
Mīklu sadalīt 4 daļās. Darba virsmu pārkaisīt ar miltiem un izrullēt katru daļu apm. 1 cm biezu. Apsmērēt katru sagatavi ar tomātu mērci. Pārkaisīt ar salami desu, sagrieztu strēmelītēs un rīvētu kūpinātu sieru. Cept cepeškrāsnī 10-15 minūtes, līdz veidojas zeltaina garoziņa. Plāceņus atdzesēt un sagriezt.