Raugam pievienoju cukuru, to izšķīdinu.
Pielieku sāli.
Pieleju pienu.
Izkausēju sviestu, to siltu leju rauga masā.
Pieberu miltus.
Visu samīcu, mīkla ir mīksta, staipīga, nelīp pie rokām.
Mīklu apsedzu ar dvielīti un lieku ledusskapī uz 30 minūtēm – tur tā uzrūgst.
Smalki sagriežu gaļu un sīpolus, pievienoju garšvielas.
Paņemu mīklu tenisa bumbiņas lielumā un izrullēju apli 15 cm diametrā.
Sagriežu 8 daļās – apli uz pusēm vertikāli un horizontāli, tad slīpo krustu – sanāk 8 šauri trīsstūrīši.
Gaļas čupiņu (½ tējkarotes) lieku katra trīsstūrīša platajā galā, stūrīšus aizloku pāri gaļai un aizrullēju ciet.
Pannā lieku ar spico vietu uz leju – lai pīrādziņš neatveras.
Apsmērēju ar sakultu olu.
Cepu 200 grādos 10–15 minūtes (lieli grādi ir svarīgi, lai nesanāk sausi kā cepumi).