Gatavojam mīklu. Sajaukt bļodā biezpienu, olu, olīveļļu un sāli. Pievienot izsijātus miltus un cepamo pulveri. Samaisīt un izklāt miklu uz darba virsmas un mīcīt to 3-4 minūtes. Apsegt mīklu ar dvieli un atstāt uz 30 minūtēm.
Gatavojam pildījumu. Sīpolus un ķiploku notīrīt. Sīpolus sagriezt gredzenos, ķiploku sakapāt. Uz pannas izkausēt sviestu un apcept sīpolus ar ķiplokus ~ 6 minūtes. Pieliet konjaku un noņemt no uguns. Jēra gaļu un aknas izmalt gaļas mašīnā. Gaļas masu sajaukt ar olu un miltiem. Pievienot apceptos sīpolus, ķiplokus, garšvielas, sāli, piparus.
Iesmērēt ar sviestu cepamtrauku. Mīklu izklāt uz miltiem apbērtas darba virsmas un izveidot apli 5cm platāku par cepamtrauku. Cepamtraukā izklāt mīklu tā, lai būtu nosegta cepamtrauka apakša un malas. Uz mīklas izlikt gaļas masu un izlīdzināt. Augšējās mīklas malas ielocīt uz iekšpusi. Atstāt nostāvēties ~ 20 minūtes.
Uzkarsēt cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Sajaukt olas dzeltenumu ar pienu un apsmērēt pīrāga malas. Cept cepeškrāsnī ~ 50 minūtes.