
Sēnes notīri un smalki sagriez. Sīpolus sagriez nelielos kubiņos. Uz pannas vispirms apcep sēnes un, kad viss šķidrums iztvaikojis, pievieno sīpolus un cep līdz gatavībai.
Sarīvē sieru un pievieno jau atdzisušām sēnēm. Pārkaisi ar sāli un pipariem.
Visas mīklas sastāvdaļas sajauc kopā lielā bļodā. Mīklu sadali 2 līdz 3 daļās. Darba virsmu pārkaisi ar miltiem un izrullē katru daļu, cik plānu vien vari.
Ar formiņu vai glāzi izgriez aplīšus, uzliec katra aplīša vidū pa tējkarotei pildījuma, aizspied ciet malas. Pannā uzkarsē eļļu un cep pīrādziņus nelielās porcijās uz vidējas uguns.
Lai pīrādziņi neizjūk cepšanas procesā, tie jāliek uz pannas ar savienojuma vietu uz leju.