Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
Raugu izšķīdina siltā ūdenī. Miltus izsijā lielā bļodā. Pievieno mīkstu sviestu, cukuru un sāli. Pa vidu izveido bedrīti un tur ielej rauga maisījumu. Iemaisa mīklu. Mīklu pārliek uz darba virsmas un kārtīgi izmīca līdz tā atlīp no rokām. Tad izveido bumbu un ar spēku atsit to pret galda virsmu. Tad mīklu vēlreiz izmīca no malām uz iekšu, atkal izveido bumbu un atsit pret galda virsmu. Tā atkārto 10-12 reizes. Gala rezultātā sanāk ļoti elastīga mīkla. Mīklu ietin pārtikas plēvē un atstāj uz galda virsmas uz 15 min. uzrūgt.
Pa to laiku sarīvē sieru un pievieno smalki sakapātas dilles.
Darba virsmu pārkaisa ar miltiem un sadala mīklu 8-10 daļās. Katru daļu izrullē, pa vidu liek pildījumu, malas aizlipina ciet un izveido bumbu. Bumbas saliek kartsumizturīgā formā. Ja viss nesalien formā, tad tās cep atsevišķi kā bulciņas. Sagataves apsedz ar tīru dvieli un ļauj uzcelties vēl 15 min. Apziež ar ūdeni, pārkaisa ar sieru un cep 25-30 min.