Pagatavot mīklu: miltus izsijā, pievienot cepamo pulveri un pakāpeniski peivienojot ūdeni iejaukt mīklu. Ūdeni liet klāt uzmanīgi, jo ūdens daudzums ir atkarīgs no miltiem un iespējams, ka tik daudz nevajadzēs. Pievienot eļļu, sāli un samīcīt vēlreiz. Darba virsmu pārkaisīt ar miltiem un izrullēt 2 picas pamatnes.
Mocarellu, Edama sieru un klasisko Andrupenes sieru sarīvēt uz rupjās rīves. Uz picas pamatnes kārtot slāņos - vipirms mocarellas sieru, tad Edama sieru, tad klasisko sieru un pa virsu pārkaisīt ar sadrupināto zilo sieru. Pa virsu sakārot vītināto gaļu.
Cept iepriekš uzkarsētā līdz 250 grādiem krāsnī apmēram 10-15 min, kamēr siers ir izkusis un tikko paliek brūns.