
Bļodiņā samaisi miltus un sāli. Raugu iedrupini 180 ml silta ūdens, sakul, samaisi ar 2 ēdk. eļļas, pievieno miltiem un samīci viendabīgu mīklu. Noliec siltumā, lai pusstundu rūgst.
Olīvas un ķiplokus smalki sakapā. Pannā sakarsē 2 ēdk. eļļas, ieber ķiplokus un apsautē. Pievieno cukuru, tomātu biezeni un 100 ml ūdens un pāris mišutes pavāri. Pieber raudeni, piparus un sāli.
Mīklu liec uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru, un izveltnē 1 cm biezu.
Apzied ar olīvu maisījumu, bet maliņu neapsmērē. Pārloki uz pusēm un saspied kopā. Ik pa 4 cm ar pirkstu iespied mīklā mazas bedrītes.
Mīklu apslaki ar atlikušo eļļu, liec 220 grādu karstā krāsnī un cep 15 minūtes. Karstu apkaisi ar rupjo jūras sāli.