foto: Shutterstock
Noregulējiet zem pannas lielāku uguni un nokaisiet darba virsmu ar miltiem. Pa cik mīkla šoreiz būs diezgan lipīga, tad no miltiem nevajag baidīties. Iebērt 1 gl. miltu bļodā, cepamo pulveri, pieliet remdenu ūdeni, pievienot šķipsniņu sāls un pāris karotes olīveļļas un visu sajaukt līdz masa kļūst viendabīga. Mīklu izrullēt apm. 1 cm biezā slānī.
Nedaudz ieeļļot pannas virsmu un uzmanīgi pārnest mīklu uz pannas. Kamēr mīkla cepās bagātinam picu. Vienmērīgi izsmērē tomātu mērci, ar rokām saplūkāt mocarellas sieru un izkārtot uz picas pamatnes. Sakārtot pa virsu gaļas šķēles un sagrieztās sēnes.
Pannu uz 4-5 minūtēm liek cepeškrāsnī, līdz pica kļūst zeltaini-brūna. Izņemt picu no cepeškrāsns, mazliet atdzesēt un pārkaisīt ar bazilika lapiņām. Uzreiz pasniegt.