foto: Shutterstock
Makaronus liek sālsūdenī un vāra, līdz tie ir gandrīz gatavi.
Sīpolus, ķiplokus un burkānus nomizo un sagriež gabalos. Marinētus gurķus sagriež uz pusēm, izņem ar karoti sēkliņas un sagriez plānās strēmelītēs. Pannā sakarsē eļļu, pievieno malto gaļu un apcep. Pievieno sīpolus un ķiplokus un sautē caurspīdīgus Pievieno burkānus un gurķus un cep dažas minūtes.
Pieber sāli un piparus pēc garšas, iemaisa tomātu biezeni un pāris minūtes sautē visu kopā. Pielej buljonu un iemaisa sakapātus tomātus. Uz lēnas uguns, ik pa laikam apmaisot, sautē minūtes 15-20. Ja nepieciešams, pievieno vēl nedaudz ūdeni.
Makaronus pasniedz ar mērci.