foto: Shutterstock
Pastas
2022. gada 3. maijā, 12:00

Makaroni ar sieru un kūpinātu gaļu

Šis ēdiens ir īsta kaloriju bumba - makaroni, divu veidu sieri, apcepta gaļa. Ja vēlies kūpinātās gaļas vietā vari ņemt pusžāvēto, cieti žāvēto desu vai bekonu.

Pagatavošana

30 min5 porcijas
1

Uzvāri makaronus kā ierasts. Tikmēr uz pannas apcep gaļu, līdz tā kļūst kraukšķīga.

2

Nokās makaronus, pietaupot 300 ml ūdens. Tajā iejauc krēmsieru un rūpīgi maisi, līdz tas izjucis. Vari arī nedaudz pavārīt, lai tas labāk izkūst.

3

Iemaisi masā makaronus, gaļu, sarīvēto cieto sieru un pētersīļus. Pārliec tos karstumizturīgā traukā. Cep 20 minūtes 220 grādos.