OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Visām sastāvdaļām jābūt istabas temperatūrā! Tas ir pats svarīgākais nosacījums! Un otrs - putošanai izmantot tikai tā saucamo "kāju". Šī ir emulsija, un tajā nedrīkst būt gaisa burbulīši - nedrīkst putot ar putojamo slotiņu vai mikseri. Ja nav "kājas", tad labāk nedarīt to vispār! Arī blenders ar krūzi nederēs. Tikai un vienīgi "kāja"! Daļu eļļas var aizveitot ar olīveļļu.
Pagatavošana ļoti vienkārša - traukā ieliet pienu un pievienot eļļu. Uzputot - mazāk kā 1 minūtes laikā mērce ir gatava. Pievienot pēc garšas sāli, piparus, etiķi vai citronu sulu, sinepes vai citas garšvielas pēc savas izvēles.
Majonēzi var glabāt ledusskapī apmēram vienu nedēļu.