
Ķiploku un ingveru sarīvē.
Liec uz sausas pannas visas garšvielas, kas nav maltas: koriandru, kumīnu, piparus, fenheli, sinepes un gabalos salauzītu čili. Viegli apgrauzdē, lai atraisās aromāti, tad liec piestiņā.
Pēc tam apgrauzdē kurkumu, kanēli, smaržīgos piparus un paprikas pulveri. Liec klāt piestiņā, pieber sāli un sastrādā visu smalkā pulverī.
Uz pannas uzlej eļļu un 1 minūti cep tajā ingveru un ķiploku. Pievieno cukuru, tomātu pastu un laima sulu. Kārtīgi samaisi un sutini 2–3 minūtes. Iejauc pannas saturā garšvielu maisījumu un noņem pannu no uguns. Pārliecinies, ka visas garšas kārtīgi sajaukušās, un liec karija pastu burciņā. Ledusskapī var uzglabāt 2 nedēļas.