Bumbierus nomizo un sagriez šķēlēs. Taisi karameli: traukā (kurā pēc tam cepsi) ieber cukuru un uz uguns izkausē. Kad cukurs ir izkusis, pievieno konjaku un smalki rīvētu citrona miziņu. Kad karamele mazliet ir padzisusi un kļuvusi biezāka, tajā cieši vienu otrai blakus sakārto bumbieru šķēlītes. Pārkaisi ar kanēli, saliec sviesta piciņas un pārklāj ar mīklas slāni, kuru iepriekš sadursti ar dakšiņu. Mīklai pilnībā jānoklāj bumbieri un diezgan cieši jāpieguļ malām.
Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī apmēram 40 min 180 grādos.
Pīrāgu izņem ārā un ļauj mazliet atdzist. Mīklu cieši pieturot ar roku, formu mazliet pieliec un ar roku iegriez - bumbieri atlips no formas apakšas. Tad pīrāgu apgriez otrādi - formu apsedz ar šķīvi, cieši pieturi ar roku un ātri apmet riņķī! Pīrāgu pasniedz nekavējoties. Klāt vari servēt saldējumu vai pīrāgu vari pārliet ar viegli uzputoto saldo krējumu.