Gardā ķirbja kūka
foto: Shutterstock
Gardā ķirbja kūka
Kūkas
Vakar 10:00

Gardā ķirbja kūka

Ļoti viegla kūka gan struktūras, gan pagatavošanas ziņā. Ja garšo ingvers, mīklai vari pievienot cukurotus ingvera gabaliņus.

Pagatavošana

60 min16 porcijas
1

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 165 grādiem. Izklāj 23 cm diametra kūku formu ar cepampapīru.

2

Ar mikseri sakul vienā bļodā ķirbja mīkstumu ar olām, cukuru un eļļu. Masai jābūt viendabīgai un cukuram izšķīdušam. Otrā bļodā iesijā miltus ar cepampulveri, kanēli, krustnagliņām un sāli. Samaisi abu bļodu saturu kopā un lej mīklu sagatavotajā formā.

3

Kūku cep 45 minūtes – gatavību pārbaudi ar koka skaliņu. Gatavu biskvītu izņem no formas un atdzesē.

4

Gatavo krēmu. Liec bļodā visas krēma sastāvdaļas un ar mikseri saputo gaisīgā krēmā. Krēmu zied uz atdzisuša biskvīta. Kūka gatava!