
Spinātus noplaucē, atdzesē un nospied lieko ūdeni. Pievieno izvārītām baltajām pupiņām. Pieliec piparmētru lapiņas, vīnogu kauliņu eļļu. Visu sablendē viendabīgā masā.
Olas puto 5 minūtes, tad pievieno cukuru un sakul stingrās putās, pievieno sarīvētu citrona miziņu. Saputotās olas lēni iecilā pupiņu un spinātu masā. Iemaisi vaniļu un cepamo pulveri.
Olu baltumus saputo stingrās putās (labākam efektam vari pievienot šķipsniņu sāls) un iecilā biskvīta masā. Cepampannu izklāj cepamo papīru, lej tajā masu un izlīdzini. Liec cepties līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī, cep aptuveni 15–20 minūtes.
Gatavo krēmu! Saputo putukrējumu ar pūdercukuru, pievieno krēmsieru, vaniļu un citronu pēc garšas.
Kad biskvīts gatavs, to atdzesē un piegriez pēc vēlmes un vajadzības; vari taisīt četrkantīgu, trijstūra vai apļa formas kūku. Atdzesētam biskvītam pa vidu smērē krēmu, liec virsū zemenes. Noslēgumā visu apsmērē ar atlikušo krēmu, rotā ar zemenēm, piparmētru lapiņām. Var izmantot arī drupinātus biskvīta atgriezumus, kaltētas ogas un visu, ko uzskati par labu esam.