Saldo krējumu uzputo. Šokolādi izkausē ūdens peldē. Bezpiena masu puto un pakāpeniski pievieno izkausēto šokolādi. Uzmanīgi iecilā biezpiena un šokolādes masā uzputoto saldo krējumu.
Ja ir forma ar noņemamu malu, var veidot tajā. Ja tādas formas nav, var ņemt jebkuru trauku, kam mala ir 2-3cm augsta. Jāņem vērā, ka šajā gadījumā kūku vajadzēs pasniegt šajā traukā.
Gar formas malu vertikāli saliek cepumus. Lai būtu to vieglāk izdarīt, formas vidū ieliek pāris karošu saldās masas. Ar pirkstiem vai karoti masu paspiež, tādejādi tā piespiedīs cepumus pie malas. Pieliek vēl masu un sakārto cepumus. Lai kūka neizjuktu, to sasien ar lentīti. Tad piepilda iekšpusi ar saldo masu. Gatavu kūku liek ledusskapī vismaz uz astoņām stundām. Dekorē ar marcipāna ziediņiem, oliņām, tauriņiem.
Biezpiena masai jābūt pabiezai. Ja tā būs pārāk šķidra, spiedīsies cauri malām. Kad masa ir bieza, torti veidot ir viegli.