Kartupeļus un vistas gaļu sagriez mazos gabaliņos, burkānus un olas sarīvē rupjās skaidiņās. Sieru sarīvē smalkās skaidiņās.
Plūmes aplej ar verdošu ūdeni un mērcē 5–7 minūtes, pēc tam nosusini un sagriez. Valriekstus sakapā.
Šampinjonus sagriez plānās šķēlītēs, ieber pannā sakarsētā eļļā un apcep. Apkaisi ar sāli un pipariem.
Krējumu sakul ar majonēzi, sinepēm un mārrutkiem, pieber piparus un sāli – ja vajag.
Ņem lielu stikla trauku vai sacepumu veidni, vai tortes veidni ar noņemamām malām. Liec visus produktus kārtās – pēc izvēles. Katru kārtu apzied vai aplej ar krējuma mērci.
Pārkaisi ar sakapātiem pētersīļiem un gurķiem. Ļauj, lai vismaz pusstundu ievelkas.