Banānu, iebiezināta piena un putukrējuma kūka
foto: Agnese Gabrāne
Banānu, iebiezināta piena un putukrējuma kūka
Kūkas
2024. gada 18. novembrī, 10:00

Banānu, iebiezināta piena un putukrējuma kūka

Ja ir vēlme nobaudīt ko patiesi saldu, šī kūka būs īsti laikā! Recepti iesaka ģimenes portāls Mammamuntetiem.lv.

Pagatavošana

1

Saberz cepumus, izkausē sviestu, abus rūpīgi samaisi un ieklāj kūkas formā. Liec cepties cepeškrāsnī apmēram 170 grādu temperatūrā.

2

Atdzesē.

3

Kūkas pamatnei vienmērīgi uzsmērē iebiezināto pienu.

4

Gareniski uz pusēm sagriez banānu un kārto pa virsu iebiezinātajam pienam.

5

Saputo saldo krējumu ar cukuru un ar to noklāj visu kūku.

6

Dekorē ar rīvētu tumšo šokolādi.