Marinēti redīsi ar ingveru
foto: Shutterstock
Marinēti redīsi ar ingveru
Konservēšana
2025. gada 11. aprīlī, 10:00

Marinēti redīsi ar ingveru

Redīsu sarkanā miziņa marinādē zaudēs košumu, toties viss marinējums būs skaisti rozā krāsā. Šādi marinēti redīsi un ingvers būs lieliska piedeva salātiem vai Austrumu stila nūdeļu ēdieniem. Ingvers noderēs kā piedeva suši. Lai pagatavotu 1 l burciņu, vajadzēs 20 minūtes + 8 stundas, lai iemarinētos.

Pagatavošana

20 min
1

Redīsus sarīvē vai sagriez plānās šķēlītēs. Ingveru nomizo un arī sagriez pēc iespējas plānāk. Liec abus bļodā un caurjauc ar sāli.

2

Gatavo marinādi: uzvāri etiķi ar 200 ml ūdens, cukuru un sinepju sēklām.

3

Redīsus un ingveru pēc iespējas blīvāk kārto burciņā un pārlej ar karsto marinādi. Aizvāko. Kad atdzisuši liec ledusskapī. Pēc 8 stundām būs iemarinējušies. Ledusskapī var uzglabāt mēnesi.