
Raugu liec miksera traukā, saberz ar 1 ēdk. cukura un ļauj tam atdzīvoties.
Pievieno pienu un miltus. Ar miksera āķi mīci mīklu apmēram 5 minūtes. Pieber atlikušo cukuru, sāli un pieliec arī sviestu.
Mīklu mīci vēl apmēram 6–8 minūtes, līdz tā ir ļoti elastīga un viendabīga. Pārsedz ar dvielīti un ļauj rūgt 1 stundu.
Izklāj plāti ar cepampapīru. Mīklu izveltnē apmēram 30x40 cm un liec uz plāts. Ar pirkstiem gar malu izveido nelielu valnīti.
Ar karoti liec uz mīklas skābo krējumu un izlīdzini. Sajauc cukuru ar kanēli, vaniļas cukuru un citrona miziņu un vienmērīgi pārkaisi krējuma kārtai. Ļauj uzrūgt vēl aptuveni 30 minūtes.
Cep līdz 185 grādiem uzkarsētā krāsnī aptuveni 20 minūtes. Gatavu nedaudz atdzesē un sagriez gabalos.