
Uzkarsē krāsni līdz 170 grādiem. Formu ar izceļamu pamatni izoderē ar cepamo papīru. Bumbierus nomizo un sagriez plānās šķēlītēs.
Bļodā sajauc miltus ar maltajām mandelēm un cepamo pulveri. Citā bļodā ar mikseri puto sviestu ar cukuru, vaniļas cukuru un mandeļu esenci. Pa vienai piešķil olas un turpini putot, līdz izveidojas bieza, čagana masa.
Olu un sviesta masā vispirms iejauc skābo krējumu, tad miltu maisījumu. Lej mīklu formā, nolīdzini virsmu un pārklāj ar bumbieru šķēlītēm. Pa virsu bumbieriem bagātīgi uzbirdini mandeļu skaidiņas un liec cepties apmēram uz stundu. Gatavību pārbaudi ar koka skaliņu. Atdzisuši var pārkaisīt ar pūdercukuru.