Omītes auzu pārslu cepumi bez miltiem
foto: Shutterstock.com
Omītes auzu pārslu cepumi bez miltiem
Konditoreja
2025. gada 14. oktobrī, 10:00

Omītes auzu pārslu cepumi bez miltiem

Katrai omītei ir savas supperreceptes. Arī šī ir viena no brīnišķīgajām receptēm, kas iegūta no kādas omītes recepšu klades. Izmēģini arī tu!

Pagatavošana

40 min20 porcijas
1

Sviestu uzputo ar cukuru un vaniļas cukuru, pievieno šķipsniņu sāls. Turpinot putot, pa vienai pievieno olas. Puto, līdz masa kļūst gaisīga un viendabīga. Pievieno auzu pārslas un riekstus, kārtīgi samaisi.

2

Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru. Gatavu mīklu ar divu karošu palīdzību liec uz cepešpannas, veidojot apaļus cepumus apm. 1 cm biezus. Cepumus neliec pārāk tuvu vienu otram, jo tie cepeškrāsnī pakusīs un saplūdīs kopā. Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 15 min.

3

Gatavus cepumus atdzesē un pasniedz.