Zivs fileju sagriezt gabalos. Garneles notīrīt un izgriezt zarnu. Kartupeļus notīrīt un sagriezt kubiņos. Bekonu, sīpolu un selerijas kātus sagriezt mazos kubiņos, ķiplokus smalki sakapāt.
Katlā ar biezu apakšu izkausēt sviestu. Apcept 2-3 min. bekonu. Pievienot sagrieztus dārzeņus (izņemot kartupeļus) un cept vēl 5 min. visu kopā. Pievienot kartupeļus, timiānu, buljonu un vārīt, kamēr kartupeļi ir gatavi. Pievienot sasmalcinātus tomātus savā sulā, zivi, garneles, mīdijas, notīrītas gliemenes un vārīt uz vidējas uguns 3-4 min. Pievienot sāli un svaigi maltus piparus, izslēgt uguni un zem vāka ļaut 10-15 min. ievilkties.
Pasniedz ar citrona šķēlīti un zaļumiem.