Jūras veltes
2016. gada 21. martā, 06:00

Garneles Tom Yum

Tom Yum ir Taizemes virtuvi raksturojoša recepte, taču līdzīgus ēdienus gatavo arī kaimiņvalstīs. Kambodžā, Brunejā , Malaizijā un Singapūrā. Taču šobrīd arī mūsu veikalos varam iegādāties visas nepieciešamās sastāvdaļas, tāpēc dalamies ar šo pārbaudīto recepti ar jums.

Pagatavošana

20 min2 porcijas
1

Pannā uzkarsē eļļu, pievieno Tom Yum pastu un visu laiku maisot karsē, apm. 2 min. Pievieno ūdeni un karsē vēl 1 min. Pievieno kokosriekstu pienu un uzvāra. Pievieno garneles, sagrieztas sēnes un vāra vēl 3-4 min, līdz garneles ir gatavas. Pievieno zivju mērci.

2

Pasniedz uzreiz, dekorējot ar sagrieztu čili piparu.