Jūras veltes
2015. gada 22. decembrī, 06:00

Kā novārīt garneles

Garneles garšo ikvienam, kurš atzinīgi vērtē jūras veltes. Pateicoties garneļu maigajai garšai rodas plašas iespējas variācijām, izmantojot garneles kā papildinājumu dažādos ēdienos. Taču būtiski ir garneles pareizi novārīt. Sekojiet norādījumiem un baudiet!

Pagatavošana

30 min3 porcijas
1

Katlā ieliet ūdeni, apm. 1,5l. Pievienot visas garšvielas, sagreiztus mazākos gabalos ķiplokus un laimu. Uzvārīt. Jau vārošam ūdenim pievienot garneles. Vārīt 4-5 minūtes. Uguni izslēgt un atstāt garneles karstā ūdenī uz 10-15 min.

2

Pasniedz ar saldo čili mērci.