OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jūras veltes
2015. gada 5. janvārī, 19:24

Pilngraudu makaroni ar garnelēm un ķiplokiem

Pastāv maldīgs viedoklis, ka makaroni ir neveselīgi un barojoši. Šāds pieņēmums saglabājies vēl no padomju laikiem, kad populārākais makaronu ēdiens bija makaroni flotes gaumē – makaroni sajaukti ar treknu gaļu. Taču pagatavojot makaronus pēc mūsu receptes, jūs savai figūrai nekādu lielu ļaunumu nenodarīsiet. Lai labi garšo!

Pagatavošana

30 min2 porcijas
1

Makaronus novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni noliet, atstājot mazliet mērcei.

2

Kamēr vārās makaroni pagatavot mērci. Pannā izkausēt sviestu un apcept garneles ar smalki sakapātiem ķiplokiem. Pievienot vīnu un iztvaicēt. Pievienot buljonu, sieru un visu laiku maisot sieru izkausēt. Pievienot saldo krējumu, sasmalcinātus pētersīļus, makaronus un apmaisīt. Pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus.

3

Pasniedz uzreiz.