OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ievārījumi
2013. gada 29. janvārī, 20:40

Dzērveņu un apelsīnu ievārījums

Šo garšigo ievārījumu brokastīs var iemaisīt jogurtā, to tik pat labi var baudīt ar grauzdiņiem vai pankūkām. Vai lietot kā mērci ēdot ceptu tītaru, medījumu vai cūkgaļu.

Recepte no grāmatas Rodžers Korders "Sarkanvīna diēta" (Izdevniecība "Zvaigzne ABC").

Pagatavošana

10 min3 porcijas
1

Vidēja lieluma katliņā uz mērenas uguns dzērvenes vāra apelsīnu sulā 6-7 min, līdz tās kļūst mīkstas. Ja nepieciešams, pielej vairāk aplesīnu sulas, lai dzērvenes būtu pārklātas ar šķidrumu. Pēc garšas pievieno medu. Pasniedz ar pankūkām, jogurtu, graudziņiem vai arī ar gaļu.