Oskara slavenā vista
foto: Shutterstock
Oskara slavenā vista
Gaļas ēdieni
Šodien 12:00

Oskara slavenā vista

Oskara un Sintijas Ivanovu recepte. Kraukšķīgā un mute kūstošā vista derēs gan svētku galdam, gan ģimenes pusdienām.

Pagatavošana

1

Vistu iemērc aukstā ūdenī vismaz uz stundu, lai gaļa būtu sulīgāka.

2

Tikmēr sagatavo marinādi – sablendē visas sastāvdaļas viendabīgā masā.

3

Ar marinādi viscaur iesmērē vistu gan no iekšpuses, gan ārpuses. Liec vistu ledusskapī uz 24 stundām.

4

Liec vistu cepammaisā un cep 180 grādos apmēram pusotru stundu (atkarīgs no vistas izmēra).

5

Kad vista gatava, atver maisiņu, ieslēdz grila režīmu un turpini cept, līdz ādiņa zeltaina un kraukšķīga.