
Spārniņiem nogriez pēdējās falangas. Tās vari ielikt saldētavā un vēlāk izmantot buljonam.
Lej krūzē sulu un sojas mērci, pieber cukuru un Kajennas piparus. Notīri un sarīvē ķiploku un ingveru un pievieno marinādei. Visu sakul, lai izkūst cukurs, un pārlej spārniņiem. Kārtīgi tos izmasē un liec ledusskapī vismaz uz 2 stundām.
Izklāj plāti ar cepampapīru. Izņem spārniņus no marinādes (marinādi pietaupi) un liec uz pannas vienā kārtā. Cep krāsnī 200 grādu temperatūrā 15 minūtes.
Kamēr spārniņi cepas, palikušo marinādi lej katliņā un vāri, līdz tā nedaudz iztvaikojusi un mazliet sabiezējusi. Ar iegūto glazūru apsmērē spārniņus un cep vēl 5 minūtes, līdz tie ir skaisti brūni un spīdīgi.
Tieši tāpat spārniņus var pagatavot arī uz grila. Ja paliek pāri savārītā marināde, to var izmantot kā mērci.