Gailenes pannā ar šķiņķi un sīpoliem
foto: Shutterstock
Gailenes pannā ar šķiņķi un sīpoliem
Gaļas ēdieni
2025. gada 27. jūlijā, 12:00

Gailenes pannā ar šķiņķi un sīpoliem

Ļoti labi garšo uz sviestmaizes.

Pagatavošana

50 min4 porcijas
1

Gailenes notīri, lielākās sagriez uz pusēm vai četrās daļās. Sīpolus sagriez plānās ripiņās, šķiņķi – strēmelēs.

2

Pannā sakarsē eļļu, ieber sīpolus un uz lēnas uguns sautē 10 minūtes. Palielini karstumu, pieber gailenes un sautē vēl 5 minūtes.

3

Sakarsē vēl vienu pannu, ieliec šķiņķi un apcep kraukšķīgu. Iemaisi gailenēs. Pieber sāli un piparus. Pārkaisi pētersīļus.