
Sagriez karbonādi pirksta platuma šķēlēs un katru apkaisi ar sāli un pipariem. Dziļā pannā vai katlā sakarsē olīveļļu un ātri apbrūnini karbonādes šķēles no abām pusēm. Noliec malā.
Katlā, kurā apcepi karbonādes, lej buljonu un uzsildi, tad liec tajā apceptās karbonādes. Sutini 6 minūtes, tad apgriez karbonādes uz otru pusi, uzliec katlam vāku un turpini sutināt vēl 10 minūtes. Izņem karbonādes no katla un liec bļodā, pārklāj to ar foliju, lai gaļa neatdziest.
Šķidrumā, kurā sutinājās gaļa, iemaisi sinepes. Sagriez sviestu 6 daļās un pievieno pa vienam gabalam katla saturam. Pieber sāli un garšvielas. Liec karbonādes atpakaļ katlā, pielūko, lai tās būtu iegrimušas mērcē, un ļauj pāris minūtes pastāvēt, lai garšas sadraudzējas.