
Vistas fileju sagriez plānās strēmelītēs un bļodā samaisi ar 3 ēdk. sojas mērces.
Notīrītus sparģeļus sagriez ieslīpos gabaliņos. Nomizotus burkānus sagriez plānās šķēlītēs. Lociņus ieslīpos gredzenos. Ingveru smalki sakapā.
Vokpannā sakarsē 2 ēdk. eļļas, ieliec vistas strēmelītes un maisot cep 3–4 minūtes. Ar lāpstiņu pabīdi malā, ielej vēl 1 ēdk. eļļas, ieber burkānus un maisot cep 1–2 minūtes.
Pielej atlikušo eļļu, pievieno sparģeļus, ingveru un lociņus un maisot cep 3–4 minūtes.
Buljonā izšķīdini cieti, samaisi ar atlikušo sojas mērci, pielej sparģeļiem un uzvāri. Ja vajag, pieber sāli.