Sparģeļi ar vistu vokpannā
foto: Shutterstock
Sparģeļi ar vistu vokpannā
Gaļas ēdieni
2025. gada 7. aprīlī, 12:00

Sparģeļi ar vistu vokpannā

Tā kā sojas mērce lielākoties ir visai sāļa, var iztikt bez papildu sāls devas.

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Vistas fileju sagriez plānās strēmelītēs un bļodā samaisi ar 3 ēdk. sojas mērces.

2

Notīrītus sparģeļus sagriez ieslīpos gabaliņos. Nomizotus burkānus sagriez plānās šķēlītēs. Lociņus ieslīpos gredzenos. Ingveru smalki sakapā.

3

Vokpannā sakarsē 2 ēdk. eļļas, ieliec vistas strēmelītes un maisot cep 3–4 minūtes. Ar lāpstiņu pabīdi malā, ielej vēl 1 ēdk. eļļas, ieber burkānus un maisot cep 1–2 minūtes.

4

Pielej atlikušo eļļu, pievieno sparģeļus, ingveru un lociņus un maisot cep 3–4 minūtes.

5

Buljonā izšķīdini cieti, samaisi ar atlikušo sojas mērci, pielej sparģeļiem un uzvāri. Ja vajag, pieber sāli.