Bļodā liec smalki rīvētu citrona miziņu un arī sulu, medu, sezama sēklas, ingveru, rīvētu ķiploku un sojas mērci. Samaisi un ar maisījumu ierīvē vistu. Liec ledusskapī vismaz uz 2 stundām, lai marinējas.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 185 grādiem. Ar lina vai kokvilnas auklu piesien spārnus pie vistas ķermeņa, lai tie neapdeg. Ar citu auklas gabalu sasien kopā stilbiņus.
Liec vistu cepamajā traukā; ja ir restītes, vari likt uz tām. Tās nodrošinās labāku gaisa cirkulāciju ap vistu, un ādiņa apcepsies kraukšķīgāka.
Cep vistu krāsnī apmēram 1 stundu un 10 minūtes. Gatavības noteikšanai var izmantot termometru – biezākajā vietā gaļas temperatūrai vajadzētu sasniegt vismaz 75 grādus.