Pīle alū
foto: Shutterstock
Pīle alū
Gaļas ēdieni
2025. gada 5. janvārī, 12:00

Pīle alū

0

Ļaudonietes Sanitas Briedes recepte. Šī ir izcila recepte – ļoti vienkārša, bet rezultāts dievīgi gards. Pīle pati kūst mutē. Gatavošanai būs nepieciešamas 2 stundas 10 minūtes + laiks marinēšanai.

Pagatavošana

130 min4 porcijas
1

Sajauc sāli ar pipariem un ar šo maisījumu ierīvē visu pīli. Liec to ledusskapī uz nakti, lai ievelkas.

2

Bļodā ielej alu, iemērc tajā pīli un ļauj 4 stundas marinēties. Liec pīli cepammaisā, pielej alu. Maisu aizsien, augšpusē izdur nelielu caurumiņu, lai var cirkulēt gaiss.

3

Liec cepampannā un cep līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 2 stundas.