Vistas spārniņus nomazgā un nosusini ar papīra dvieli.
Pārber spārniņus ar sausajām garšvielām un pievieno eļļu, kārtīgi samaisi un atstāj istabas temperatūrā 20–30 minūtes marinēties.
Kad spārniņi iemarinējušies, apcep tos pannā sakarsētā eļļā, līdz tie kļūst viegli brūni.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Spārniņus liec uz cepampannas, kas izklāta ar cepampapīru, un cep krāsnī 15–20 minūtes.
Kamēr spārniņi cepas, gatavo glazūru. Izspied ķiploku caur spiedi un liec katliņā. Pievieno pārējās sastāvdaļas un rūpīgi izmaisi. Karsē uz lēnas uguns, līdz izveidojas lipīga glazūra.
Kad spārniņi gatavi un gaļa sāk atdalīties no kauliem, ņem tos ārā no krāsns un katru bagātīgi apsmērē ar glazūru.