foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2024. gada 1. novembrī, 12:00

Vraps ar ceptu vistu

0

Lieliska pusdienu opcija piknikam ir tortiljas plācenī ietīts pamatēdiens, tā sauktais vraps. Nevajadzētu aizmirst paņemt līdzi arī mitrās salvetes, ar kurām pēc ēšanas notīrīt lipīgos pirkstus.

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Vistas fileju pārgriez plakaniski un ierīvē ar eļļu, kariju, sāli, pipariem. Cep uz pannas gatavas. Noliec malā atdzist.

2

Tortiljas plāceni apsmērē ar pesto, liec virsū vistu, pusīti sagriezta avokado un rukolu. Apslaki ar laima sulu.

3

Respektējot vistas filejas anatomiju, visu smuki aizritini, ietin cepampapīra loksnē un nostiprini ar gumiju.