
Gaļu nomazgā un ļoti rūpīgi nosusini. Ņem 50 g sāls un no visām pusēm ierīvē gaļā.
Liec traukā ar vāku un ievieto ledusskapī uz 3 dienām. Reizi dienā nolej iztecējušo šķidrumu un ierīvē gaļu vēl ar 10 g sāls.
Pēc 3 dienām gaļu noskalo, aplej ar ļoti aukstu ūdeni un atstāj uz 3 stundām.
Gaļu izņem no ūdens, ļoti rūpīgi noslauki, ietin dvielī, uzliec pamatīgu slogu un atstāj uz 1 stundu.
Čili pākstis un kadiķogas samal garšvielu dzirnaviņās un samaisi. Pievieno atlikušo sāli, papriku un ķiplokus. Pielej 1 ēdk. ūdens, lai izveidojas pasta.
Ar šo pastu ierīvē gaļu un pakarini to tumšā, sausā un vēsā vietā. Atstāj uz 2 nedēļām. Ik pa laikam pārbaudi, vai gaļa nesāk pelēt.