Rīsu pudiņš ar ogām
foto: Shutterstock
Rīsu pudiņš ar ogām
Deserti
2025. gada 3. aprīlī, 10:00

Rīsu pudiņš ar ogām

Šajā desertā ļoti labi iederas saldēts mango un īsgraudu jeb aroborio rīsi, bet, ja tik specifisku sastāvdaļu mājās nav, gatavo no tā, kas ir – saldētām ogām un parastiem rīsiem.

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Dziļā pannā ieber rīsus, liec klāt zvaigžņu anīsu, ogas, 3 ēdk. medus un šķipsniņu sāls.

2

Pārlej ar ūdeni un, ik pa laikam apmaisot, vāri uz lēnas uguns 25 minūtes vai, līdz masa kļuvusi bieza un krēmīga.

3

Pudiņam pievieno jogurtu un maisi, līdz izveidojas krēmīga, viendabīga masa.

4

Liec bļodiņās, pārlej ar medu un pasniedz.