Mannas un kokospiena pudiņš
foto: Shutterstock
Mannas un kokospiena pudiņš
Deserti
2024. gada 7. novembrī, 10:00

Mannas un kokospiena pudiņš

Pudiņu var pagatavot 30 minūtēs + vajadzīgs laiks tā atdzesēšanai. Pudiņu var pasniegt ar ķiršu vai plūmju kompotu vai pārliet ar ķīseli.

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Vaniļas pāksti pārgriez gareniski uz pusēm un ar spicu karotīti izkasi mīkstumu. Gan pāksti, gan mīkstumu uzvāri kopā ar kokospienu, cukuru, apelsīnu un citronu miziņām.

2

Iesijā mannu, vēlreiz uzvāri, tad noņem no uguns un atstāj, lai 10 minūtes briest.

3

Olu dzeltenumus atdali no baltumiem. Dzeltenumus iemaisi karstajā mannā. Baltumus saputo stingrās putās un arī iecilā mannā. Uz 3 stundām ieliec ledusskapī.

4

Sausā pannā viegli apgrauzdē kokosriekstu skaidiņas un pirms pasniegšanas pārkaisi pudiņam.